Výrobník sody CW COMPACT GL
Výrobník sody CW COMPACT GL
Výrobník sody CW COMPACT GL
Výrobník sody CW COMPACT GL
Výrobník sody CW COMPACT GL

Výrobník sody CW COMPACT GL

Výrobník SODA CW COMPACT je profesionální přístroj na výrobu chlazené sodovky smíchánímpitné vody a oxidu uhličitého. Tento výrobník produkuje 20-25 l/hod kvalitně vychlazené sodovky. SODA CW COMPACT GL je vhodná do kanceláří, domácností a výrobních prostor.

Snadné dávkování zaručuje vysoce kvalitní výstupní ventil. Tento výrobník sodové vody je dodáván s odkapávací miskou z nerezové oceli a nastavitelnou regulací teploty se 7 různými nastaveními. Připojení CO2 je pro použití jednorázových lahví se závitem Tr 21x4. 

NA DOTAZ. PROSÍM KONTAKTUJTE NÁS.

19133
37 140,00 Kč

30 694,21 Kč bez DPH

Vlastnosti

Měrná jednotka
ks
Výkon chladícího kompresoru (Hp)
1/8
Výkon chladícího kompresoru (W)
310
Výkon chladící (l/hod) To 0°C/Tk 50°C
25
Průběžný výkon (l/hod)
20
Tepelný spád △T (°C)
10
Vzduchový kompresor
Ne
Počet kohoutů
1
Jmenovitý proud (A)
2,00
Typ chladiva
R290
Počet / Délka pivního šneku (m)
1/ 11,5
Hmotnost
21 Kg
 

Výrobník sodové vody CW COMPACT GREEN LINE je profesionální zařízení určené k výrobě chlazené sodové vody mísením H2O a Co2 a neperlivé chlazené vody. Chladící výkon 20 až 25 litrů vychlazené sodové vody za hodinu, zařízení je vhodné do kanceláří, domácností a výrobních prostor. Připojení CO2 je pro použití jednorázových lahví se závitem Tr 21x4. Snadné dávkování zaručuje vysoce kvalitní výstupní ventil.

Tento výrobník sodové vody je dodáván s odkapávací miskou z nerezové oceli a nastavitelnou regulací teploty se 7 různými nastaveními.

Technologie LINDR GREEN LINE díky využití ekologického chladiva R-290 je šetrná k životnímu prostředí. Při výrobě provádíme systémovou úsporu energií. Snadná a bezpečná manipulace díky malým rozměrům. Celá vnější konstrukce je vyrobena z nerezové oceli,

aby poskytovala čistší a elegantní vzhled. Vychlazený nápoj je připraveno v thermobloku již po 2-4 min. od zapnutí.

Standardní dodávanou součástí je:

  • odkapní miska
  • návod k obsluze

LINDR

Firma v oboru chladící a výčepní techniky vznikla v roce 1992. Díky  několika  letům  poctivé  práce a naslouchání požadavkům našich zákazníků rychle vyrostl z malé rodinné firmy přední český výrobce výčepní techniky, společnost  Lindr. 

Mohlo by vás také zajímat