Vodní chladič DELTON H70 (2 vedení...

Vodní chladič DELTON H70 (2 vedení pr. 11mm)

Mokrý průtokový podstolový chladič pro 3 nápoje s horizontálními vstupy a výstupy. Přístroje řady Delton jsou oblíbené především gastronomických provozovnách s profesionálním přístupem k péči o nápoje.

18936
27 709,00 Kč

22 900,00 Kč bez DPH

Vlastnosti

Měrná jednotka
ks
Výkon chladícího kompresoru (Hp)
1/3
Typ chladiva
R290
Hmotnost
36 Kg
Rozměr (v x š x d) :
455 x 513 x 323 (mm)
 

Průtočné vodní chlazení DELTON H je zařízením typu PRE-MIX a je určeno k chlazení a stáčení tekutin. Nápoje jsou ochlazovány v nerezových výměnících. Výměníky jsou připevněny k bočnímu panelu chladiče s vně vyvedenými vstupy a výstupy. Nezbytnou součástí chladiče je i čerpadlo, které plní funkci vířiče vodní lázně a zároveň zabezpečuje recirkulaci chlazené vody. V chladicí nádobě jsou uloženy - nerezový výparník a chladicí výměníky.

Chladicí nádoba i plášť chladiče jsou z nerezového plechu. Na bočním panelu chladiče je umístěn termostat, který řídí teplotu vodní lázně popř. tvorbu ledové baňky, která pak slouží jako akumulovaný zdroj chladu. Vlastní chladicí agregát je umístěn v části chladiče s pláštěm tvořeným nerezovou mřížkou, čímž je zajištěno dokonalé odvětrání tohoto prostoru. Pro kontrolu množství vody v chladicí nádobě je na boku chladiče umístěn ukazatel výšky hladiny vody, který slouží při změně polohy zároveň jako výpusť vody z nádoby.

Specifikace:

  • vedení z nerezových trubek 5/16"
  • robustní nerezová konstrukce
  • horizontální provedení
  • vestavěná recirkulace z vodní lázně
  • výkon kompresoru 1/3 HP

Společnost nabízí výrobky od nejmenšího chladiče na pivo ANTA MK 24 až po velké chladicí soustavy určené pro hypermarkety nebo např. ropné plošiny na moři. Chladiče jsou vyráběny dle standardní katalogové nabídky a i dle individuálních požadavků odběratelů z nejrůznějších odvětví.

Pro český a slovenský trh zajišťuje velkoobchodní dodávky komponentů pro chladírenství, nápojovou techniku a klimatizační techniku. Většina vyráběných produktů je určena na export.