Výčepní zařízení ANTA C 5/8 bez...

Výčepní zařízení ANTA C 5/8 bez kompresoru (2 kohouty)

Kvalitní suchý průtokový dvoukohoutový chladič pro stáčení a dochlazování sudových nápojů. Svým výkonem a konstrukcí je chladič určen pro velmi náročné provozy. 

Chladič je vyroben v České republice.

19787
42 994,00 Kč

35 532,23 Kč bez DPH

Vlastnosti

Měrná jednotka
ks
Výkon chladícího kompresoru (Hp)
5/8
Výkon chladící (l/hod) To 0°C/Tk 50°C
120
Tepelný spád △T (°C)
10
Vzduchový kompresor
Ne
Počet kohoutů
2
Typ chladiva
R290
Napětí
220-240V 50Hz~1
Připojení pivo / vzduch
3/8"
Hmotnost
62 Kg
Rozměr (v x š x d) :
520 x 496 x 518 (mm)
 

Řada chladičů Anta C je nejsilnější z řady suchých přenosných chladičů. Díky svému výkonu 120 l/h jsou oblíbené především u pivovarů a organizátorů větších akcích jako jsou festivaly atp., zkrátka všude tam, kde je třeba čepovat velké množství studených nápojů. Anta C jsou určeny k profesionálnímu použití a k tomu je přizpůsoben i jejich vzhled a konstrukce, díky nímž se nejen snadno přenáší ale i udržují v čistotě. Modely se dvěma kohouty umožňují stáčet dva různé druhy nápojů.

  • Robustní konstrukce, nerezový plášť, výsuvná madla na stranách přístroje
  • Vstupy a výstupy na spodní straně přístroje pro nápojovou hadici 3/8"
  • Součástí chladiče je odkapní miska

Společnost nabízí výrobky od nejmenšího chladiče na pivo ANTA MK 24 až po velké chladicí soustavy určené pro hypermarkety nebo např. ropné plošiny na moři. Chladiče jsou vyráběny dle standardní katalogové nabídky a i dle individuálních požadavků odběratelů z nejrůznějších odvětví.

Pro český a slovenský trh zajišťuje velkoobchodní dodávky komponentů pro chladírenství, nápojovou techniku a klimatizační techniku. Většina vyráběných produktů je určena na export.