Výčepní zařízení ANTA MK30 s...
Výčepní zařízení ANTA MK30 s...
Výčepní zařízení ANTA MK30 s...

Výčepní zařízení ANTA MK30 s kompresorem a kohoutem LUKR

Sinop Anta MK30 je vysoce kvalitní suchý, přenosný chladič nápojů. Chladič je dodáván včetně výčepního kohoutu LUKR BAROKO®Robustní konstrukce, nerezový plášť a kombinace s prvky ze dřeva ovocných stromů dělá z Anty MK 30 nepřehlédnutelnou pípu nejen pro domácnosti. Jak použitými materiály, tak ale i technickými komponenty ryze od značkových evropských výrobců se tento chladič staví na vrchol nabídky přenosných chladičů u nás. Výkonem od 30 l/h vystačí skupině pijáků. Suché výčepy Anta mají izolovaný hliníkový blok, jejich spuštění je proto velmi jednoduché a rychlé.

19929
25 210,00 Kč

20 834,71 Kč bez DPH

Vlastnosti

Měrná jednotka
ks
Výkon chladícího kompresoru (Hp)
1/8
Průběžný výkon (l/hod)
35
Tepelný spád △T (°C)
10
Vzduchový kompresor
Ano
Počet kohoutů
1
Typ chladiva
R600
Hmotnost
22 Kg
Rozměr (v x š x d) :
462 x 232 x 470 (mm)
 
  • Robustní konstrukce, nerezový plášť
  • Vzduchový kompresor s automatickým chodem u modelu MK30
  • Vstupy a výstupy na zadní straně přístroje pro nápojovou hadici 3/8"
  • Součástí chladiče je odkapní miska
  • Výčepní kohout LUKR BAROKO®

Společnost nabízí výrobky od nejmenšího chladiče na pivo ANTA MK 24 až po velké chladicí soustavy určené pro hypermarkety nebo např. ropné plošiny na moři. Chladiče jsou vyráběny dle standardní katalogové nabídky a i dle individuálních požadavků odběratelů z nejrůznějších odvětví.

Pro český a slovenský trh zajišťuje velkoobchodní dodávky komponentů pro chladírenství, nápojovou techniku a klimatizační techniku. Většina vyráběných produktů je určena na export.